Sergi Quiñonero

Vaig néixer a la ciutat de Barcelona al 1968. Tot i que la meva formació acadèmica ha estat en la psicologia i la meva professió en l’educació social, l’art ha estat present en la meva vida des de ben petit, com a forma d’expressió o hobby, fins que al 1993 amb un grup d’amics fundem l’associació cultural d’acció minúscula (acam). Aquest fet significa una inflexió importantíssima, gestionem diferents activitats artístiques i culturals fins l’any 2000, i l’art passa a ocupar un espai destacat en el meu dia a dia. Assisteixo a diferents tallers d’artista, seminaris, cursos, etc. però bàsicament em formo artísticament de forma autodidacta.

Al 2007 faig un canvi radical de vida: deixo d’exercir la meva professió, marxo de Barcelona per viure al camp i prenc la decisió de dedicar-me a l’art. Els darrers 9 anys els he passat a diferents localitats de la província de Tarragona, i aquí segueixo.

Sóc artista visual i poeta, també performer. He estat editor de diferents revistes. Coordino i exerceixo com a curador els anys 2011 i 2012 de la convocatòria de land artPoblet. Natura i Art” (Paratge Natural de Poblet), que continua els 2016 i 2017 com a “Els Ports. Natura i Art” (Parc Natural dels Ports).

La meva obra apareix a nombroses revistes especialitzades. També he recitat la meva obra poètica i he executat accions en moltes ocasions i ofereixo habitualment xerrades sobre la meva tasca. He realitzat exposicions individuals de la meva obra gràfica i objectual en espais diversos i he exposat en nombroses mostres col·lectives nacionals i internacionals.

Enllaços:
https://vimeo.com/sergiquinyonero
https://www.facebook.com/profile.php?id=1186517707