Àlvar Calvet

L’experiència Conèixer l’altre està ideada per l’artista i professor Àlvar Calvet:

40X40-06           40X40-03           40X40-04

“Vaig néixer a Tremp (Lleida) el 1965, i resideixo a Tarragona des del 1972. Sóc llicenciat en Belles Arts i Tècnic Superior en Disseny gràfic, entre d’altres. A partir del 1993 compagino la docència amb la meva activitat artística.

El meu treball artístic s’emmarca dins el conceptual i formalment geomètric, utilitzant bàsicament la pintura. Durant els últims anys es caracteritza per un compromís i immersió dins del que podem denominar “art social”. He anat evolucionant sempre des del factor pedagògic, des de la interacció a l’acció i des de la participació al social.

La meva obra es troba representada en col·leccions com: la Fundació Vila Casas (Can Framis) de Barcelona, la Biblioteca Nacional de Madrid, la Fundació Hispánico de Doetinchem als Països Baixos, el Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona i el Fons d’Art del Port de Tarragona. He obtingut diversos premis com el Premi Adquisició Ciutat de Reus, el Premi Especial a la III Biennal Internacional de Gravat Contratalla, el 2on Premi a l’ ART. VO. (Troisième Foire d’Art Actuel en Val d’Oise) de Cergy-Pontoise a París, el 1er Premi al 38 Premi Tapiró de Pintura del MAM de Tarragona, el Segon premi a la 1a Biennal d’Art Contemporani Exportart-Importart del Port de Tarragona, entre d’altres.

He realitzat més de 40 exposicions individuals a París, Estats Units, Cadis, Jerez de la Frontera, Sevilla, Madrid, Barcelona, Tarragona, Reus, Tremp (Lleida), Tortosa,  i col·lectives als Països Baixos, Mataró, Vic, Astúries, Barcelona, Tarragona, Reus, Amposta, etc.”

Lloc web: Àlvar Calvet

Deixa un comentari