Miguel Villalba

Em dic Miguel Villalba Sánchez i sóc dibuixant de còmics, caricaturista, muralista, humorista gràfic i psicòleg clínic per la UAB.

Ara em dedico al dibuix de prensa i sàtira política en mitjans locals com  “Notícies tgn”, “Viu Tarragona”, “Els Matins de tv3” o internacionals com “Cartoon Movement”, “Le Monde”, Ouest France”, etc.

Sóc fundador de la ONG “Dibuixants sense fronteres” i membre de l’associació internacional d’humoristes gràfics “Cartooning for peace”, fundada per Plantu i Kofi Annan. També sóc coordinador de la Setmana del còmic de Tarragona.

He guanyat diversos premis com el “World press freedom UNESCO de Canadà”, “Colòmbia Data Festival”, Saint Jean Capferrat “Concurs de tires còmiques de Barcelona” etc. i he exposat en diversos llocs com ara la gal·leria “Maison des Metallòs” a Paris, Universitat d’Avignon, Roma III a Itàlia, Saló del còmic de Barcelona, i molts altres.

Tinc publicats, sense comptar amb els llibres de diversos autors, a Espanya i a França, 5 llibres de vinyetes i il·lustració.