Ram Giner

RAM(on) GINER i FILELLA, fotògraf i escriptor

Vaig néixer a Tarragona, el 12 de novembre de 1955. Als dotze anys em vaig començar a interessar pel món de la fotografia. Poc després, als setze, començava la meva vida laboral en una entitat financera, fins l’any 2011. Va ser  aleshores quan vaig disposar del temps suficient per a dedicar-me a les meves dues grans passions: la fotografia i l’escriptura.

Soc autodidacta i gran observador del meu entorn, m’interessa qualsevol tema fotogràfic però en especial aquells que comporten una relació humana com poden ser el retrat i la fotografia antropològica, cosa que m’ha portat a viatjar sovint per l’Àfrica.

Sempre inquiet, actualment estic desenvolupant diversos projectes fotogràfics personals, i dedico part del meu temps a efectuar tallers de fotografia.

He fet moltes exposicions individuals per tota Catalunya i fora d’ella.  També he participat en diverses mostres col·lectives i he rebut premis per la feina feta. M’agrada ordenar les meves fotografies en format audiovisual i projectar-les, així com participar amb editorials fent servir el format llibre.

Llocs web:

https://www.facebook.com/espairamginer

https://vimeo.com/ramginer

http://www.ramginer.com/fotograf.html