Jordi Llort Figuerola

L’experiència Diari d’un observador/a està pensada per l’artista Jordi Llort:

“Vaig néixer un dia de sol de l’any 1977 a Tarragona. Fa anys que exerceixo d’artista plàstic i visual, realitzant diverses tasques creatives relacionades amb el món de l’art. Dissenyador Gràfic i Il·lustrador titulat per lʼEADT, i amb experiència en la gestió cultural (creador de La Baixada del Pajaritu i La Petonada), els meus projectes acostumen a ser multidisciplinaris. Sempre estic implicat en el teixit associatiu de la ciutat: Associació Cultural Inout Produccions, Associació d’Artistes de la Part Alta Tallers Oberts 03, Plataforma Platja Llarga, Associació Cultural dʼAmigues i Amics Unesco Tarragona.
He estat guardonat amb tres premis dʼart efímer Repsol YPF 2005, 2006 i 2009, premi Cicle Carello 2009 de Tarragona, seleccionat per Territoris Creatius del Cicle Art Emergent 2011, seleccionat per lʼIrradiador 2012 del CA Tarragona (Centre dʼArt Tarragona), seleccionat per Display 2013 de lʼAssociació Cultural Laboratori Visual, seleccionat per Trans-Missions de Kunstainer Colectivo, lʼOctubre de 2014. Els últims premis rebuts són per un treball audiovisual en el qual he participat: l’animació i retoc 3D del documental Dalí, emperador de l’acció.
Des de 2005 imparteixo tallers pedagògics relacionats amb l’hemisferi dret del cervell (dibuix modalitat D), tallers Big Draw 2012 i 2014, taller al Minipop 2012. Actualment desenvolupo tallers a lʼEstudi Creatiu La Padrina de la Part Alta de Tarragona”.

LLocs webs: el Bloc del Jordi Llortel Flickr del Jordi LLort

Deixa un comentari