Laura Rodríguez Triguero

Vaig néixer a Tarragona, en aquells anys setanta que van canviar el gris pel color. M’agrada la fotografia, tant com la música, l’art, la literatura i viatjar. Sóc professora d’Arts escèniques i Música a l’Institut Gabriel Ferrater de Reus, dedicació que combino amb un món que m’apassiona: la fotografia.

Amb una mirada inquieta i encuriosida, estic sempre en una constant recerca i aprenentatge dins del llenguatge fotogràfic, ja sigui tornant a l’analògic com experimentant amb els formats digitals. M’apassiona compartir coneixements i experiències des de la vessant docent. I amb els ulls ben oberts per no perdre’m cap detall, em trobareu sempre fotografiant des de l’emoció, així, amb cada imatge, podrem compartir la capacitat d’emocionar i emocionar-nos. M’agrada especialment la fotografia cultural i documental. Sóc membre del col·lectiu de fotografia documental castellera “Fort”.

Sóc col·laboradora habitual de nombroses publicacions digitals especialitzades en cultura i arts escèniques. Actualment col·laboro amb el magazine “La Nova Escena”, revista musical i cultural del Camp de Tarragona. He fotografiat els principals festivals de l’escena cultural catalana i també he estat guanyadora de nombrosos premis de fotografia.

M’he format a l’Escola Labasad de Barcelona amb el Màster en Nova Fotografia Documental -curs 2019-20- entre d’altres cursos.

Em podeu trobar a les següents xarxes socials:

https://ca-es.facebook.com/lauretartfotografies/
https://www.instagram.com/castafioredixit/

Algunes de les exposicions  he  realitzat són: “Find Sublime” a la Galeria Bombay Sapphire (ARCO, Madrid, 2015), “123 Music” (Instagramers Gallery- Espacio Fundación Telefónica, Madrid, 2017), Festival de Fotografia Fine Art (Igualada,  2017), “Xiquets de Valls: quilòmetre zero casteller” pel Fòrum Casteller (Valls, octubre 2017), “Convivència. Els monuments de Tàrraco Patrimoni de la Humanitat al segle XXI” pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya (Serveis Territorials de Cultura a Tarragona,  2017), “Amunt i finet” pel Festival de Fotografia “Fine Art” (Igualada, 2018), “L’endemà del concurs” pel Fòrum Casteller (Valls, octubre 2018).