Béatrice Bizot

L’experiència El Buit i el ple. Empremtes està ideada per l’artista Béatrice Bizot.

“Sóc una escultora francesa, tot i que vaig néixer a Milà, Itàlia, l’any 1966. He viscut a Itàlia, França, Austràlia, els Estats Units i ara resideixo a Tarragona des de fa 11 anys.

L’escultura la vaig començar a aprendre des de la infància, al costat del meu pare també escultor, i després estudiant a l’Accademia di Belle Arti de Milano, la Brera i el Center for the arts de Midland Michighan. Sobretot he profunditzat en l’escultura en el meu dia a dia, treballant i experimentant constantment, i tot això lligat a les experiències de la vida.

La meva obra gira al voltant de la juxtaposició de l’ésser humà amb el seu entorn i més recentment de l’ésser humà lligat a la seva construcció, amb els seus elements més íntims i existencials.

Treballo amb molts materials: el bronze, la fusta, el ciment, la llum i la fotografia... qualsevol element em sembla digne de ser manipulat, això ho porto fent des de petita, quan amb el meu pare fèiem petites exploracions a la platja a recollir tot allò que era susceptible de ser transformat.

He realitzat escultura pública al barri del Serrallo a Tarragona i exposicions a Barcelona, Tarragona, el Museu d’Art Modern, però també als Estats Units, a París, a la Galeria National de Praga, i a Polònia. He rebut premis als Estats Units i a Espanya. Les meves obres estan representades en col·leccions privades en tots aquests països.”

Lloc web: Beatrice Bizot

Deixa un comentari