Lorena Casal

Sóc Lorena Casal. Durant tota la meva vida he anat entrellaçant diferents camins i aprenentatges. El meu propòsit consisteix a acompanyar en el procés de conèixer i conèixer-se, ser més lliure i feliç.

Em considero artepedagoga, i recorro aquest camí des de l’educació, com a docent d’adolescents i com a formadora de formadors mitjançant els recursos de teatre i la dansa.

La meva formació abasta diferents àmbits: l’esportiu, educatiu i artterapèutic.

En l’esportiu sóc tècnic esportiu Base (GC) i Tècnic Superior de Gimnàstica Rítmica (RFEGR). Pel acadèmic m’he format com a Llicenciada en Filologia Hispànica (URV), Postgraduada en Educació Emocional (UB), Experta en Autolideratge i conducció de grups (UB) i Postgraduada en Educació i Teatre (IT, en curs). En l’àmbit terapèutic sóc Mestra Reiki (Venerable Lama Ngawang Wangjor) i instructora de Meditació Budista (CIDEB). M’he format com a Dansa / Moviment Terapeuta en Tariqah amb Teresa Monsegur, pionera d’aquesta disciplina a Espanya, i he cursat el Màster de Psicodrama Psicoanalític (EPB).

Actualment segueixo ballant i formant-me en diverses disciplines relacionades amb el cos en moviment. Com a formadora he impartit cursos, tallers i ponències basats en el treball de dansa inclusiva i teatre emocional en diferents espais i institucions.

Lloc web: https://algoendanza.com/